Palveluohjaaja, Tahko
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella, jonka palveluksessa on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Heidän asiakkaitaan ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Oletko itseohjautuva siivousalan osaaja, joka etsii haasteita ja mahdollisuutta kehittyä kiinteistöpalvelualalla? Langat eivät putoa käsistäsi kiireenkään keskellä? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt RTK-Palvelun kasvavaan joukkoon Tahkovuorella sijaitseviin asiakaskohteisiin PALVELUOHJAAJAA! Paikka sopii erityisesti henkilölle, joka haluaa vastuullisen työn lisäksi nauttia vapaa-ajasta, sillä työtuntien määrä vaihtelee tarpeesta riippuen.

Siivouksen ohjaustehtävissä tulet vastaamaan RTK-Palvelun asiakaskohteiden siivouspalveluiden operatiivisesta suunnittelusta ja sujuvuudesta. Työskentelykohteet ja työpäivät ovat vaihtelevia ja päivittäisessä työssäsi yhdistyvät niin suorittavat siivoustehtävät kuin hallinnolliset työt. Työn luonteen johdosta hakijalta edellytetään joustavuutta ja vuorotyövalmiutta.

Hakemamme tekijä on aidosti palveluhenkinen, asiakaslähtöinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti - unohtamatta timanttista ongelmanratkaisukykyä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta siivousalalta sekä B-luokan ajokorttia ja hyviä IT-taitoja. Hakijan eduksi luetaan suoritetut kiinteistöalan ammattitutkinnot.

Mitä me tarjoamme?

Upean Tahkovuoren työskentelymiljöön ja mielenkiintoisten asiakaskohteiden lisäksi tarjolla on vastuullinen ja mielenkiintoinen rooli sekä eväät ammatilliseen kasvuun: RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa. Palveluohjaajan roolissa ja sen ohessa pääset kehittymään kiinteistöpalvelualan aallonharjalla kohti juuri sitä tasoa, jonne itse tähtäät!

RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, palkkaus kiinteistöpalvelualan TES/sopimus. Valittu henkilö työllistyy suoraan RTK-Palvelulle.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään kotisivuillamme!

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428267
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Nilsiä, Siilinjärvi