(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja siivoustiimiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Etsimme SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA Helsinkiin.

Työtehtävässäsi vastaat tiimisi työntekijöiden neuvomisesta ja opastamisesta, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista ja olet osan työajasta myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työaika on arkisin klo 6 – 14, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikoje suhteen. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. 


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeä työote.Tietokonetaitoinen ohjaaja, suomen- ja englanninkielentaitoinen, ajokortti välttämätön. Reipas, asiakaspalvelutaitoinen, oma-aloitteinen.

Toivomme valitulta henkilöltä vähintään parin vuoden työkokemusta puhdistuspalvelualalta sekä perussiivouksien ja eri siivousmenetelmien tuntemusta. Puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi. Tehtävässä tarviset tietokonetta, B-ajokorttia sekä suomen- ja englannin kielen taitoa. 

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.5.2019. ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -