Palveluohjaaja siivousalalle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Oletko siivouksen rautainen ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita urallasi? Nautitko ihmisten parissa työskentelystä ja muiden ohjaamisesta? Hyvä, jatka lukemista!

Etsimme nyt organisointitaitoista PALVELUOHJAAJAA asiakkailleemme Paimioon.

Palveluohjaajana vastaat käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työntekijöiden perehydytyksestä, ohjauksesta ja opastuksesta sekä laadunvalvonnasta. Työpäiviisi kuuluu myös suorittavaa työtä.

Etsimällämme henkilöllä on vankka kokemus siivoustyöstä sekä siivoustyön ja peruspesujen rutiinien vankka tuntemus. Ehdoton etu on myös kokemus ohjaajan työstä. Mahtavaa, jos sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja IT-taidot sekä hyvä suomen- ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta toki eduksesi.

Toivomme sinulta löytyvän puhtauspalvelualan ammatti - tai erkoisammattitutkinto. Kokemus koulu - ja päiväkotimaailmasta sekä julkisen sektorin kunta-asiakkuuksista on eduksesi.

Sujuva suomen kielen taito vaaditaan. Ajokortti on pakollinen ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi, mutta ei pakollista. Työ on kokoaikainen arkisin klo 6-18 välillä, toivomme myös joustavuutta. Työkohteiden vuoksi tehtävään valituiden henkilöiden on osoitettava lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote.

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot