(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, siivous
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Oletko siivous- ja asiakaspalvelun moniosaaja vailla uusia haasteita?

Etsimme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA Helsinkiin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tehtävässä toimit palveluesimiehen apuna ja vastaat mm. siivoojien ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista sekä käytännön siivoustyöstä asiakaskohteessamme Helsingin keskustassa. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä, mutta toivomme joustoa työaikojen suhteen tarvittaessa.  Työsuhde on kokoaikainen 37,5 tuntia viikossa ja toistaiseksi voimassaoleva.

Edellytämme vähintään viiden vuoden työkokemusta alalta tai/ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Palveluohjaajana työskentelet useiden erilaisten sidosryhmien kanssa ja siksi tehtävässä tarvitaankin hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa. Tämän lisäksi tarvitset hyviä IT-taitoja ja halua oppia uutta. Odotamme sinulta erinomaisia tiimityöskentely taitoja ja organisointikykyä. B-ajokortti katsotaan eduksi. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset osoittamaan ammattitaitosi erilaisissa tehtävissä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tiimisi kostuu ammattilaisista, joilla on taito ratkaista haastavia tilanteita työssään päivittäin.

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi . Hakuaika päättyy 20.2.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -