(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja siivoukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?

Etsimme nyt siivoustyön PALVELUOHJAAJAA Vantaalle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi työntekijöiden perehdyttäminen, asiakasyhteydenpito, palkkojen vahvistamine sekä tavara tilaukset. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä ja toimit hänen oikeana kätenään.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta edellytämme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työajat vaihtelevat kello 6.00-18.00 välillä.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta sekä koulutusta alalle. Palveluohjaaja työskentelee useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, B-ajokorttia sekä hyviä IT-taitoja. Eestin kielen taito katsotaan eduksi. Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on paineensietokykyä ja organisointitaitoja. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys sekä luottotietojen tarkistus, jotka hyväksyttynä mahdollistavat työsuhteen.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.12.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -