Palveluohjaaja siivoukseen, Kotikatu Kiinteistöpalvelut (Pirkanmaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Kotikatu Kiinteistöpalvelut on alansa vahva ammattilainen, joka tarjoaa nykyaikaista kiinteistöhuoltopalvelua Pirkanmaalla. Viherpalveluihin lukeutuvat kattavat palvelut aina piha-alueiden siistimisestä vihersuunnitteluun ja sen toteutukseen, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Osaavilta puutarhureilta löytyy silmää niin yksityiskohtaisille kuin kokonaisvaltaisemmillekin uudistuksille. Kotikatu Kiinteistöpalveluiden viherpalvelusta voit tilata myös kaikki pihatöissä tarvittavat koneet ja maa-ainekset.

Etsimme heille nyt

PALVELUOHJAAJAA

siivoustiimin vetäjäksi.

Tehtäviin kuuluu mm. yhteydenpito asiakkaisiin, toimiminen noin 15 siistijän esimiehenä, työvuorojen suunnittelu, laadunvalvontatehtävät, laaturaportointi, siivoojien perehdytys ja siivoustyöt (esim. sairaslomatuuraukset). Odotamme hakijalta alan kokemusta ja koulutus katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja työotteeltaan aktiivinen tiiminvetäjä, joka kykenee myös itsenäiseen päätöksentekoon.

Työssä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus varsinkin tehtävän alkuvaiheessa on hakijalle eduksi. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera tulemaan, niin pääset hakuprosessiin mukaan. Lisätietoja voit kysellä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500 tai tiia.hietikko@alenconsulting.fi.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254123
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Hietikko (tiia.hietikko (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4500
  • Sijainti: Tampere