(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Saloon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä? Haemme nyt ammattitaitoista PALVELUOHJAAJAA Saloon!


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut varmistavat kiinteistöjen päivittäisen toimivuuden, toteuttaa ennakkohuollot sekä huolehtii piha- ja viheralueista. Tuotamme esimerkiksi liike-, teollisuus- ja julkiskiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme kiinteistöjen toimintakykyä pitämällä huolen sopivista käyttöolosuhteista, energiankäytöstä ja kiinteistön arvon säilymisestä. Meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme kiinteistön toimintakyky koko sen elinkaaren ajan.


Palveluohjaajana vastaat yleisimmistä toimistotöistä, laadunvalvonnasta, työn organisoinnista sekä työntekijöiden ohjauksesta asiakaskohteessamme Salossa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 07:00-15:00 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tarvitset työssäsi ajokorttia, jotta pääset tarpeen mukaan liikkumaan eri kohteiden välillä. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.


Edellytämme tehtävään valitulta vankkaa käytännön kokemusta kiinteistönylläpidon työtehtävistä. Aiemman kokemuksen työnjohdollisista tehtävistä katsomme myös eduksi. Toivomme, että sinulla on työtä pelkäämätön luonne, erinomaiset sosiaaliset taidot ja paineensietokykyä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja kiinteistönhuollon sähköisten huoltokirjojen tuntemus on suotavaa. Odotamme sinulta palvelualttiutta ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi sinulle on tärkeää toimia työssäsi turvallisesti – olet esimerkilläsi mukana luomassa turvallista työympäristöä, jotta jokainen työntekijä pääsee työpäivän jälkeen terveenä kotiin. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle ISS Palveluilla mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa tiimissä ja ison, kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, viimeistään 26.01.2021. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin olemme yhteydessä sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -