(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja REKRYTOINTI
PTH Kiinteistöpalvelut / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

PTH Kiinteistöpalvelut on alansa vahva ammattilainen, joka tarjoaa nykyaikaista kiinteistöhuoltopalvelua Pirkanmaalla. Viherpalveluihin lukeutuvat kattavat palvelut aina piha-alueiden siistimisestä vihersuunnitteluun ja sen toteutukseen, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Osaavilta puutarhureilta löytyy silmää niin yksityiskohtaisille kuin kokonaisvaltaisemmillekin uudistuksille. PTH:n viherpalvelusta voit tilata myös kaikki pihatöissä tarvittavat koneet ja maa-ainekset.

Etsimme heille nyt

PALVELUOHJAAJAA 

siivoustiimin vetäjäksi.

Tehtäviin kuuluu mm. yhteydenpito asiakkaisiin, toimiminen noin 15 siistijän esimiehenä, työvuorojen suunnittelu, laadunvalvontatehtävät, laaturaportointi, siivoojien perehdytys ja siivoustyöt (esim. sairaslomatuuraukset). Odotamme hakijalta alan kokemusta ja koulutus katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja työotteeltaan aktiivinen tiiminvetäjä, joka kykenee myös itsenäiseen päätöksentekoon.

Työssä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus varsinkin tehtävän alkuvaiheessa on hakijalle eduksi. Työt alkavat aikaisintaan huhtikuun alussa oikeanlaisen henkilön löydyttyä.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera tulemaan oheisen painikkeen kautta, niin pääset hakuprosessiin mukaan. Lisätietoja voit kysellä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500 tai tiia.hietikko@alenconsulting.fi.