(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Raumalle ja Poriin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Oletko valmis tarttumaan hetkeen ja uusiin haasteisiin? Haemme L&T Kiinteistöpalveluihin Rauman ja Porin yksikköön

 

PALVELUOHJAAJAA

 

Jos olet arjen sankari ja taskustasi löytyy tähän tehtävään vaadittavaa oikeaa asennetta, niin nakkaappa hakemusta tähän suuntaan!

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Kaipaamme siivous- ja toimitilapalveluiden puolelle palveluohjaajaa vastaamaan siitä, että arjessa kaikki sujuu kuin Strömsössä. Palveluohjaajana toimit saumattomasti yhdessä palveluesimiehen kanssa ja tärkeimpinä tehtävinäsi on perehdyttää uudet työntekijät sekä organisoida päivittäisiä työtehtäviä. Toivomme, että myös tiukan paikan tullen olet valmis tarttumaan moppiin ja rokkaamaan tilanteen kuin tilanteen. Palveluesimiehen oikeana kätenä ja vasempana jalkana toimiminen vaatii napakkaa otetta ja tarkkaa silmää. Palveluohjaajan pestiin kuuluu myös työvuorolistoista, palkkojen vahvistamisesta ja asiakastapaamisista huolehtiminen unohtamatta tiivistä yhteistyötä erilaisiin yhteistyökumppaneihimme. Tässä pestissä yksikään päivä ei ole samanlainen – haemme henkilöä, joka on valmis tarttumaan tähän haasteeseen.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on ennakkoluuloton ja positiivisen työasenteen omaava huipputyyppi, jolla ei mene sormi suuhun hankalankaan paikan edessä. Toivomme aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin huippupersoonasi ja asenteesi työhön. Työ on osittain liikkuvaa, siispä ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja merkityksellisen työn. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen sekä tarjoamme mahdollisuuden edetä urallasi esimiestehtäviin. Tahdomme pitää huolta hyvinvoinnistasi myös työajan ulkopuolella ja käytössäsi ovatkin myös kulttuuri- ja liikuntasetelit. Työterveyshuoltomme on tavallista kattavampi ja olet myös oikeutettu sairauskassan jäsenyyteen. Lisätietoa L&T:stä työnantajana löydät osoitteesta https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat.

 

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 19.5.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkikön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset www.lt.fi/tyonhakijat.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner 

 

Olemme aktiivisia vaikuttajia myös SoMessa, käy tsekkaamassa tilimme esimerkiksi Instagramissa!