(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Porvoon alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme joustavaa ja organisointitaitoista SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Porvooseen.

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työtehtävässäsi vastaat tiimisi työntekijöiden ohjaamisesta sekä opastamisesta, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista ja olet osan työajasta myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työaika on pääasiassa arkisin klo 6 – 16 välillä, satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja motivoitunut työskentelyote. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteiden ratkomisesta. Olet innostava ja omalla esimerkilläsi tuot tiimisi jäsenistä esille parhaat puolet. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Omaat perus ATK - taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Vastaat työssäsi erilaisista kohteista Porvoo – Loviisa alueella joten edellytämme B – ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Toivomme valitulta henkilöltä työkokemusta puhdistuspalvelualalta sekä perussiivouksien ja eri siivousmenetelmien tuntemusta. Puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi. Myös aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.10.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -