(Poistunut julkaisusta)

PALVELUOHJAAJA PORRASSIIVOUKSEEN
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme nyt

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA PORRASSIIVOUKSEEN

 

Siivouksen palveluohjaajana tulet toimimaan osana porrassiivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Organisoit ja ratkaiset ongelmia mielelläsi kiireenkin keskellä. Aikaisempi siivousalan kokemus ja koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Kommunikoit vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi, muusta kielitaidosta plussaa. Ajokortti on tässä tehtävässä edellytys.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi koulutusten kautta.

Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Liity energiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme.

Hae, työllisty ja opi samalla alan salat, tämä on sinun mahdollisuutesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Katja Puro  puh. 029 029 4145.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2018.