(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Poriin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä PALVELUOHJAAJAA Poriin. 


Tehtävässä avustat esimiestäsi alueen työntekijöiden päivittäisessä ohjauksessa ja opastuksessa sekä työn organisoimisessa. Työalueena on Porin, Harjavallan ja Kokemäen alue. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta erilaisissa kohteissa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Osallistut lisäksi tarvittaessa myös itse työhön kuten ylläpito- ja perussiivoukseen. Töitä tehdään arkisin ja lauantaisin aamu- iltavuoroissa työkohteen mukaisesti. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässäsi jos työskentelet sujuvasti sekä yksin että tiimissä, ja osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä toimia asiakaslähtöisesti. Olet joustava, luotettava sekä järjestelmällinen ja omaat aloitteellisen työotteen. Tunnet siivoustyön rutiinit ja perussiivoukset, ja osaat ohjata myös muita. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta siivousalalta ja tehtävään sovellettavaa tutkintoa. Tehtävä vaatii myös hyviä IT-taitoja, työturvallisuuskorttia, hygieniapassia, ensiaputaitoja ja suomen kielen taitoa. Työssä tulet tarvitsemaan ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.


ISS:llä saat hyvät työsuhde edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen. 


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.6.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -