Palveluohjaaja paloilmoitintiimiin, PKS
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 300 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle porukkaamme

 

PALVELUOHJAAJA PALOILMOITINTIIMIIN 

 

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen yhteen isoon asiakkuuteen. Työssäsi tulet tekemään paloilmoitinlaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastaanotat kohteen työtilaukset sekä koordinoit ne muulle tiimille. Toimit työnjohdon oikeana kätenä kentällä sekä olet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja työnjohdon kanssa. Työkohteet ovat julkisia kiinteistöjä kuten kouluja. Kohteissa työskennellään säännöllisesti maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:30.

 

Sinulta tulisi löytyä alan koulutus ja sen verran kokemusta alalta, että pystyt itsenäisesti ratkomaan työtehtäväsi ja tekemään vianhakua. Sinulla on myös laaja osaaminen erilaisista paloilmoitinjärjestelmistä. Tapaat päivittäin asiakkaita ja muita sidosryhmiä, joten arvostamme asiakaslähtöistä työskentelytapaa, myyntihenkisyyttä ja avoimuutta. Tehtävässä tarvitset myös B-ajokortin. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen taitoa. 

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T:llä tarjoamme lisäksi laajan työterveyshuollon ja kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja.

 

Jos siis olet alan ammattilainen ja valmis uusiin haasteisiin, hae tehtävään heti! Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, voit osoittaa kysymyksesi yksikön päällikkö Hanna Tervakankaalle +358 40 533 7469 (arkisin klo 15-16) / hanna.tervakangas@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot