(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Oulun yliopisto kohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Hihat heilumaan   hyvässä jengissä!    Pidätkö organisointitaitoja vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko   siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko   taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?  
 
Etsimme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA Ouluun alkavaan asiakaskohteeseemme yliopistolle.
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana
asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.  Palveluohjaajana toimit palveluesimiehen "oikeana kätenä" ja vastaat mm. siivoojien ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista, työvuorojen suunnittelusta sekä käytännön siivoustyöstä. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 5-16 välillä, 37,5 tuntia viikossa.  Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. 
 
Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet taitava organisoimaan. Toivomme, että sinulta löytyy vähintään kaksi vuotta siivousalan työkokemusta, koulutus katsotaan eduksi muttei ole välttämätön. Asiakaslähtöisyys on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaillesi alan parasta palvelua. Tehtävässä  suoriutuminen vaatii hyvää peruskuntoa, hyvää suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen taitoa.
 
ISS:llä pääset osaksi menestyvää kansainvälisestä yritystä Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua mitä parhaimmaksi siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 12.12.2018. Tehtävään perehdytys alkaa joulukuun aikana.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -