(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Olkiluotoon
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Vahvistamme Rauman yksikköämme


Haemme nyt


PALVELUOHJAAJAA OLKILUOTOON

Olkiluodon voimala alueella vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja moitteetonta rikosrekisteriä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Valitulle tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys.


Siivouksen palveluohjaajana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Organisoit ja ratkaiset ongelmia mielelläsi kiireenkin keskellä. Aikaisempi siivousalan kokemus ja koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Kommunikoit vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi, muusta kielitaidosta plussaa. Ajokortti on tässä tehtävässä edellytys.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Merja Piirainen, puh. 044 765 7264.

Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 7.00-15.00 välille.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen merja.piirainen@rtkpalvelu.fi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.