(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, Ohjaamo Vantaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, työllisyyspalvelut
Ohjaamo Vantaa

Lummetie 2b, 01300, Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.02.2019 tai sopimuksen mukaan


Vantaan kaupungin työllisyyspalveluiden nuorten palveluiden toiminnassa ohjataan 16-29-vuotiaita vantaalaisia työttömiä nuoria työhön, koulutukseen ja tarvittaessa muihin palveluihin. Toiminta liittyy kiinteästi Vantaan Ohjaamo-toimintaan ja Vantaan kaupungin yhdessä TE-palveluiden kanssa tekemään pitkäjänteiseen työhön nuorten syrjäytymiskehityksen katkaisemisessa ja nuorten palvelukokonaisuuksien koostamissa osaksi toimivaa yhden luukun palvelumallia. Työpaikka on Tikkurilassa.

Haemme nyt iloiseen ja ahkeraan työyhteisöömme yhteistyökykyistä, aktiivista ja työhönsä sopivan vakavasti suhtautuvaa palveluohjaajaa.

Palveluohjaajan työn keskiössä on asiakastyö, jossa ohjataan nuoria työ- ja koulutuspaikan löytämisessä sekä tuetaan yleisten työelämävalmiuksien hankkimisessa. Ohjaamon työotteena on ennaltaehkäisevä, nuorten tilanteen kokonaisvaltaisesti tunnistava ja eteenpäin ohjaava malli. Työtä tehdään monialaisessa työyhteisössä, jossa lähimpinä kollegoina ovat neljä muuta palveluohjaajaa, uraohjaaja, sosiaaliohjaaja, kaksi terveysohjaajaa sekä Vantaan Ohjaamon TE-asiantuntijat. Yhteensä meitä täällä Ohjaamo Vantaassa on 27.

Tarjoamme ajankohtaisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan nuorisotyöttömyyden hoitoon ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn sekä mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa ja edelleen kehittämässä nuorten ohjausprosessia ja uusia toimintatapoja nuorten työllistämiseen. Tehtävä tarjoaa haasteita, jatkuvaa oppimista sekä mahdollisuuden itse vaikuttaa työnsisältöön. Vastavuoroisesti odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja reippautta sekä positiivista suhtautumista työlle asetettuihin tulostavoitteisiin.

Työn keskeiset osa-alueet:

  • Asiakkaan työnhaku- ja elämäntilanteen kartoittaminen henkilökohtaisessa ohjauksessa
  • Ohjaaminen ja motivoiminen sopivan koulutuksen, työkokeilu- tai työpaikan löytämiseen
  • Asiakkaan elämänhallinnan tukeminen ja syrjäytymisen ennaltaehkäisy mm. ohjaamalla tarvittaessa sosiaali- ja terveyspalveluiden piiriin, kuntoutukseen, velkaneuvontaan jne.
  • Verkostoyhteistyö
  • Asiakastyöhön liittyvät toimistotyöt: asiakkaisiin liittyvät dokumentit ja seuranta.

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa.

Asukaspalvelut edistävät niin työllisyyttä, monikulttuurisuutta, lähidemokratiaa kuin erilaisia neuvontapalveluita. Lisäksi tavoitteena on nostaa Vantaan näkyvyyttä sekä paikallisten että kansainvälisten tapahtumien kautta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi:

  • Pääkaupunkiseudun työmarkkinatilanteen tuntemuksen
  • Alueella sijaitsevien oppilaitosten ja palveluverkon tuntemuksen
  • Aikaisemman työskentelyn nuorten kanssa
  • Näytöt tuloksellisesta työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 377,18 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Palveluesimies, Sauli Hanna
p. +358 43 826 8771, hanna.sauli@vantaa.fi
Tavoitettavissa 18.1. ja 25.1. klo 13-14


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme. Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.