(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja myyntitiimiin Ouluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Millaista olisi valmentaa myyntiä, asiakaskokemusta ja osaamista ammattilaisen ilolla? Mitä sitä liikaa miettimään, tartu tilaisuuteen! Opset hakee myyntitiimiin Ouluun


Palveluohjaajaa

Tehtävät


Työtehtävä on itsenäinen valmennuksellinen työtehtävä, jossa ohjaat tiimin työtä esimiehen tukena ja osallistut itse asiakaskokemuksen tuottamiseen.


Osan työajastasi käytät oman osaamisalueesi parissa, kehittyäksesi edelleen palvelutuotannon osaajana. Toisen osan työajastasi valmennat aktiivisesti, toimit esimiehesi oikeana kätenä, ja tuet tiimiläisiäsi oman asiaosaamisesi avulla onnistumaan omissa työtehtävissään


Odotamme


Sinulla on kokemusta ja näyttöä monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja yhteistyötaidoista, paineensietokykyä, joustavuutta sekä hyviä valmentamisen valmiuksia. Sinulla on positiivista ja myynnillistä asennetta, jota valmentamisessa tarvitaan tuottaaksemme ylivertaisia asiakaskokemuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää henkilöasiakkaiden pankkipalveluiden osaamista ja myyntihenkisyyttä. Työ on pääasiassa iltapainotteista. Odotamme valmiutta työskennellä iltojen lisäksi myös lauantaisin.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme


Jos tunnistit edellä itsesi, tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen itsenäisen tehtävän, sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaiseksi työyhteisösi valmentajana.


Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja töiden aloitus tapahtuu marraskuussa 2018, tai sopimuksen mukaan. Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 25.11.2018. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Tiedot


Haku päättyy: 25.11.2018


Työ alkaa: marraskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan


Työsuhteen kesto: toistaiseksi voimassa oleva


Työaika: kokoaikainen


Työpaikan sijainti: Oulu


Lisätietoja: Asiakkuuspäällikkö Miitri Sivoselta puhelimitse to 25.10. klo 9:00 - 10.00 ja klo 16.00-16.30, puh. 010 252 4754 tai opset.rekrytointi@op.fi


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29046&jc=1Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.


Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla kautta Suomen.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.