(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja monipalvelutiimiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?

Etsimme nyt rautaisella ammattitaidolla varustettua PALVELUOHJAAJAA Espoon Mankkaalle.

ISS palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Palveluohjaajana huolehdit monipuolisesti työtehtävien sujuvuudesta siivouksen, asiakaspalvelun ja postituksen osalta. Toimit monipalvelun osaajana asiakkuudessa sekä varmistat palvelun laadun. Työtehtäviisi kuuluvat myös mm. työntekijöiden perehdyttäminen, asiakasyhteydenpito sekä tavara tilaukset. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työtä on pääsääntöisesti arkisin kello 7.00–15.00 välillä, mutta toivomme joustavuutta poikkeustilanteissa.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta alalta, erityisesti siivouksen ja asiakaspalvelun osalta. Lisäksi koulutus palveluohjaajasi tai esimiestehtäviin on välttämätöntä. Palveluohjaajana työskentelet useiden erilaisten sidosryhmien kanssa ja tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin kielen taitoa, B-ajokorttia sekä hyviä IT-taitoja. Odotamme sinulta erinomaisia tiimityöskentely taitoja, asiakaspalvelulähtöistä ajattelua, vastuunkantoa ja organisointikykyä. Tehtävänkuva on monipuolinen ja toivomme sinulla olevan valmiutta oppia uusia asioita.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset osoittamaan ammattitaitosi erilaisissa tehtävissä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tiimisi kostuu ammattilaisista, joilla on taito ratkaista haastavia tilanteita työssään päivittäin.

Tuntuuko tämä tehtävä omaltasi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 19.1.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -