(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja monipalvelutiimiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Oletko siivous- ja asiakaspalvelun moniosaaja vailla uusia haasteita?

Etsimme nyt monipalvelutyön PALVELUOHJAAJAA Helsingin Malminkartanoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Palveluohjaajana huolehdit monipuolisesti työtehtävien sujuvuudesta siivouksen, asiakaspalvelun ja postituksen osalta. Toimit monipalvelun osaajana asiakkuudessa sekä varmistat palvelun laadun. Työtehtäviisi kuuluvat myös työntekijöiden perehdyttäminen, asiakasyhteydenpito sekä tavara tilaukset. Työskentely kohdepäällikön apuna erilaisissa monipalvelu tehtävissä ja häneltä saat tukea työhösi.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville kello 6.00–16.00 välille. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen vanhempain vapaan sijaisuus 27.11.2020 asti, mutta saattaa myös jatkua tämän jälkeen.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta alalta, erityisesti siivouksen ja asiakaspalvelun osalta. Palveluohjaajana työskentelet useiden erilaisten sidosryhmien kanssa ja tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin kielen taitoa, B-ajokorttia sekä hyviä IT-taitoja. Odotamme sinulta erinomaisia tiimityöskentely taitoja ja organisointikykyä. Tehtävänkuva on monipuolinen ja toivomme sinulla olevan valmiutta oppia uusia asioita.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset osoittamaan ammattitaitosi erilaisissa tehtävissä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tiimisi kostuu ammattilaisista, joilla on taito ratkaista haastavia tilanteita työssään päivittäin.

Tuntuuko tämä tehtävä omaltasi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.10.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -