(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja monipalvelukohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haemme nyt PALVELUOHJAAJAA asiakaskohteisiimme TAMPEREELLE.


MIKSI ISS PALVELUT?
Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön kattavasti sekä tarjoamalla modernit ja ergonomiset työskentelyvälineet. Välitämme ihmisistämme, jota osoitamme työn pysyvyydellä sekä maksamalla palkat ajallaan. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia mahdollisuuksia talon sisäisillä urapoluilla. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!


MITÄ TYÖNKUVAAN KUULUU?
Haemme monipalvelukohteiden palveluohjaajaa. Asiakaskohteitamme, joissa tulet työskentelemään ovat koulu-, päiväkoti- sekä virastokohteita.Palveluohjaajan työssä vastaat pääsääntöisesti työntekijöiden perehdyttämisestä ja ohjaamisesta, palvelusisällön toteutumisesta (laadunarviointi ja resursointi), asiakasyhteistyöstä sekä osallistut suorittavaan työhön ja sijaistat esimiestä tarpeen mukaan. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6 - 16 välille, mutta työpanostasi saatetaan tarvita myös satunnaisesti viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen. Työtehtävään sovelletaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitäkoskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta.


Koulu- ja päiväkotiympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Tähän tehtävään edellytämme, että sinulla on vankka kokemus siivoustyöstä ja katsomme kokemuksen palveluohjaajan työstä eduksesi. Lisäksi edellytämme sinulta tehtävään soveltuvan ammattitutkinnon tai siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon. Tehtävässä menestyäksesi tulet tarvitsemaan hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, ajantasaisia IT-taitoja, hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen taidon katsomme eduksesi. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä vastuullista työskentelyotetta. Lisäksi tarvitset ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Oman ajoneuvon käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset.


KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ?
Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 28.2.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuun loppupuolella. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.