(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Lounais-Suomen alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Oletko valmis etenemään siivousurallasi kohti esimiestehtäviä? Tämä voi olla juuri sinun tilaisuutesi!

 

Etsimme nyt iloiseen tiimiimme

 

PALVELUOHJAAJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön. Tämä on todellinen oppimismahdollisuus, sillä tehtävä sisältää kosolti avustavia esimiestehtäviä! Palveluohjaaja on palveluesimiehen oikea käsi, joka perehdyttää uudet työntekijät ja organisoi päivittäiset työt. Sinulla on tarkka silmä ja napakka kehitysote, jotka varmistavat asiakastyytyväisyyden käytännössä. Tämän lisäksi huolehdit työvuorolistoista, palkkojen vahvistamisesta, asiakastapaamisista sekä pidät tiivistä yhteyttä erilaisiin yhteistyökumppaneihimme. Töitä on pääosin arkipäivisin, mutta tarvittaessa myös viikonloppuisin. Palkka määräytyy KIPA TES mukaan, tehtävän vaativuus huomioiden. Kotisatamasi sijaitsee Forssassa, mutta asiakaskohteita alueella on niin Loimaalla kuin Urjalassakin!

 

Palveluohjaaja ei ole rivisiivooja, joten toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta. Työasenteesi on positiivinen ja nautit vaihtelusta. Tässä työssä lisäksi sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa.  Puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi mutta eniten kuitenkin arvostamme huippupersoonaasi, tiimitaitojasi ja haluasi oppia. Lisäksi toivomme ripauksen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia, koska tulet ajamaan työautolla eri kohteissa.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tässä tehtävässä pääset nopeallakin tahdilla etenemään urallasi esimiestehtäviin, jos se on sinun oma toiveesi. Joka tapauksessa pidämme huolen sinusta ja siitä, että elämäsi ei ole pelkkää työtä: saat käyttöösi mm. tavallista laajemman työterveyshuollon, henkilökuntakerhot ja kulttuuri- ja liikuntasetelit.

 

Ilahdutathan siis meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi