(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Lindströmille
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

"Tervetuloa tiimiimme, jossa sinua odottavat mahtavat työkaverit, mahdollisuus päästä kasvamaan palveluohjaajan tehtävään ja mahdollisuus päästä osaksi kasvavaa liiketoimintaamme.” – Satu Korpela, Koskelon tuotantopäällikkö.

Haemme positiivista palveluohjaajaa Espoon palvelukeskukseen. Palveluohjaajana vastaat oman vuorosi osalta tuotannon läpimenosta, laadullisista tavoitteista ja henkilöresurssien suunnittelusta ja käytöstä. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi yhteydenpito sisäisiin sidosryhmiin, tuotantotyöntekijöiden valmentaminen ja työmenetelmien kehittäminen. Osallistut myös itse pesulatyöhön. Palveluohjaajana olet mukana palveluketjussa, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä kokonaisvaltaisesti.

Olet kannustava, oma-aloitteinen, positiivinen ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Pidät muiden tsemppaamisesta ja osaat nostaa tiimihenkeä. Sinulla on henkilöstö- ja asiakaslähtöinen perusasenne ja tehtävään sopiva koulutus, kuten tekninen perustutkinto tai käytännön kokemusta työn ohjaamisesta. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, energinen ja kustannustehokkaasti tulosta aikaansaava. Sinulla on erinomaiset ryhmätyötaidot ja aktiivinen työote. Lisäksi tehtävässä edellytetään 18 vuoden ikää, hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuden takia sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on kokenut tuotantopäällikkö. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden päästä kasvamaan työssä ja kasvattamaan omaa osaamistasi palveluohjaajan tehtävissä, kuten työvuorosuunnittelussa ja tuotannon kehittämisessä. Työpäivän aikana pääset tekemään useita erilaisia tehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja työaika on 37,5 h/vko. Työ on 2-vuorotyötä. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.