(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja / Kohdevastaava, Hyvinkää
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiskasyrityksellemme palveluohjaajaa / kohdevastaavaa Hyvinkään keskustassa sijaitsevaan kauppakeskuskohteeseen.

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on toiminut siivouspalvelualalla jo 25 vuoden ajan. Tällä hetkellä heidän palvelualue kattaa Kanta-Hämeen lisäksi myös Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen. Yrityksen palveluihin kuuluu niin ylläpitosiivoukset kuin monipuoliset erikoissiivouksetkin.


Tässä työssä touhuat kivassa alkavassa asiakaskohteessa ja huolehdit, että hommat oikeasti rullaavat niin kuin pitää. Tuotat yhdessä tiimisi kanssa laadukasta siivouspalvelua sekä iloa asiakkaille. Puhelimesi soi tämän tuosta ja viestiä pukkaa solkenaan, mutta hymysi ei hyydy jännissäkään tilanteissa. Työhösi kuuluu myös käytännön siivoustyötä. Tukenasi ja sparraajanasi toimii asiakasyrityksemme palveluesimiehet. Työvuorosi ovat maanantaista perjantaihin klo 6-14, eli viikossa yhteensä 37,5 tuntia.
 
Tässä työssä tärkeää on, että olet jo valmiiksi monipuolinen siivousalan konkari ja haluat vastata muustakin, kuin omasta työjäljestäsi. Tulet ihan oikeasti toimeen ihmisten kanssa ja pidät toisinaan hyvinkin hektisestä meiningistä.


Edellytämme hakijoilta:

  • siivousalan kokemusta (laitoshuoltajan koulutus on etu, mutta myös käytännön työn kautta saatu kokemus on valttia)
  • hyviä asiakaspalvelutaitoja (kohdevastaava asioi joka päivä kohteen asiakkaan kanssa)
  • hyvää organisointikykyä vaihtelevissa tilanteissa
  • kykyä puhaltaa oma tiimi kohteessa loistaviin suorituksiin, kyky positiivisella otteella saada homma toimimaan
  • kohde on näköalapaikalla kaupungin sydämessä ja uusi työntekijä pääsee varmasti näyttämään taitonsa. Työnantajasi sekä asiakas huomioi hyvät suoritukset!


Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-5988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.