(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Kirkkonummelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Oletko sosiaalinen ja järjestelmällinen? Nautitko työstä, jossa sinulla on valmius kehittää taitojasi ja näet nopeasti työsi tulokset?

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä PALVELUOHJAAJAA Kirkkonummelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta sekä laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi sijaisjärjestelyistä huolehtiminen ja muiden henkilöiden opastus. Huolehdit siivoojien perehdytyksestä ja työmenetelmien kehittämisestä. Osallistut siivoustyön lisäksi myös siivoustyön suunnitteluun ja valvontaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välillä, 37,5h viikossa. Vaihtelevien työympäristökohteiden vuoksi ajokortti on välttämätön ja mahdollisuus käyttää omaa autoa on suotavaa. Työssä on mahdollisuus saada käyttöön työsuhdeauto. Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Edellytämme sinulta laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai kokemusta ohjaajan työstä. Tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa sekä perustason IT-taitoja. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, paineensietokykyä sekä aurinkoista palveluasennetta. Tehtävään valitulle henkilölle tulemme teettämään suppean turvallisuusselvityksen.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -