(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja kiinteistöpalveluun, Lahti
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
Palmia Oy on uudistuva ja vahvasti kehittyvä palveluyhtiö. Palvelujamme ovat kiinteistö-, ravintola-, siivous- ja turvapalvelut.

Etsimme Lahden kiinteistöpalvelun tiimimme vahvistukseksi "can do"-asenteella varustettua työhön osallistuvaa palveluohjaajaa.

Palveluohjaajana työskentelet asiakaskohteissamme itsenäisesti sekä aluehuoltomiesten kanssa yhdessä palveluesimiehen tukemana. Tehtäviisi kuuluu monipuolisia kiinteistöhuollon tehtäviä; asiakastapaamisia, laadun valvontaa, työtehtävien opastusta, ulkoalueiden hoitoa sekä kuljetustehtäviä. Lisäksi osallistut esimiehesi ja työtiimisi kanssa tiimin työn suunnitteluun ja kehittämiseen.

Varsinainen työaika on klo 7-16 (sisältäen tunnin ruokatauon). Tehtävänkuvaan kuuluu myös vuoroviikoin tapahtuva päivystys.

Tehtävässä toimiminen edellyttää sinulta vähintään kiinteistöhuollon ammattitutkintoa. Lisäksi odotamme sinulta:

- vähintään 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
- ajokorttia sekä työkoneen ajotaitoa
- tietoteknisiä perustaitoja
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

Katsomme eduksesi aiemman kokemuksesi palveluohjaajan työstä, kuorma-autokortin sekä asuinkiinteistöjen hoitokokemuksen.

Palveluohjaajana ja työkaverina toimit aina Palmian edun mukaisesti, olet aikaansaava, toimeen tarttuva ja oikeudenmukainen. Osaat tunnistaa kohteidemme lisämyynnin mahdollisuuksia ja pidät hyviä asiakassuhteita tärkeinä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn kasvavassa organisaatiossamme, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja aloitamme hakemuksien käsittelyn sekä haastatteluihin kutsumisen jo hakuaikana. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa, jonka aikana sinun tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Ari Sulander (puh. 0400 858 046) 4.3.2019 lähtien.