(Poistunut julkaisusta)

palveluohjaaja kiinteistöhuolto
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2019

Vahvistamme Hämeenlinnan kiinteistöhuollon palveluiden yksikköämme

Etsimme nyt Kanta-Hämeen alueelle

PALVELUOHJAAJAA KIINTEISTÖHUOLTOON

Palveluohjaajana tulet toimimaan osana Hämeenlinnan kiinteistöhuollon palveluiden yksikköämme.

Tehtävässäsi toimit palvelupäällikön apuna päivittäisessä työnjohdossa, perehdytyksessä sekä laadunvalvonnassa. Osallistut myös suorittavaan työhön liike- ja erikoiskiinteistöjen kiinteistöhuollossa vastaten niiden toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava sekä olet valmis tarvittaessa osallistumaan päivystykseen. Päivystys vuorollasi olet valmis työskentelemään kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulla on kiinteistöalan soveltuva koulutus (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittu vahva ammattitaito. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koneajotaidon katsomme eduksi, vähintään B-ajokortin ollessa työssä välttämätön sekä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, tilaisuuden kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa monipuolisten kiinteistöpalveluiden tehtävien parissa. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8 – 16 välillä palvelupäällikkö Seppo Hirvonen puh. 040 709 2220.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.5.2018 mennessä.