(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Keuruulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työhön osallistuvaa PALVELUOHJAAJAA Keuruulle.

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset laitoshuoltajan ja siivoustyönohjaajan työtehtävät asiakaskohteissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin alkaen klo 5-13 ja loppuen klo 13-21, mutta pääsääntöisesti klo 6-14. Odotamme sinulta joustavuutta työajoissa esimerkiksi iltaisin ja sovittaessa myös viikonloppuisin. Toivomme että sinulla on jo hallussa perussiivoustaidot sekä erilaisten kohteiden siivouksen hallinta sekä hyvät perus atk-taidot. Meillä onnistuu myös laitoshuoltajan ja/tai siivoustyönohjaajan tutkintojen suorittaminen työn ohella.


Työn liikkuvuuden vuoksi oma auto on välttämätön. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.2.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -