Palveluohjaaja, Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Oletko innostunut kehittämään ja toteuttamaan mielekästä, elämänmakuista toimintaa ja elämää yhdessä vanhusten, omaisten, henkilöstön ja vapaaehtoisten kanssa Kauklahden elä ja asu -seniorikeskuksessa? Tee hakemus avoinna olevaan palveluohjaajan tehtäväämme!

Palveluohjaajana ohjaat ja neuvot asiakkaita, omaisia ja henkilökuntaa erilaisissa tehostettuun palveluasumiseen liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi etuuksien hakemisessa ja edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä. Vastaat osallistavan, virikkeellisen ja kuntouttavan toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimit vapaaehtoistoiminnan yhteyshenkilönä ja teet yhteistyötä talon eri toimijoiden sekä ulkopuolisten esiintyjien ja muiden yhteistyötahojen (liikunta- ja kulttuuritoimi, seurakunta, järjestöt, koulut, päiväkodit) kanssa.

Ohjaat uusia työntekijöitä, opiskelijoita ja harjoittelijoita elä ja asu -palvelukonseptin mukaiseen työskentelyyn yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tarvittaessa olet mukana myös päivittäisessä hoivatyössä. Tarjoamme sinulle moniammatillisen, monikulttuurisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön viihtyisässä ympäristössä.

Työpaikan nimi: Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus

Työaika: Jaksotyö 114h 45min / 3 viikkoa

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään luovuutta, innostuneisuutta, motivointi-, vuorovaikutus- ja ryhmänohjaamistaitoja. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joustavuutta ja kykyä organisoida toimintaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaisten rokotusten ottamista.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden asumispalveluista sekä sosiaalietuusjärjestelmän tuntemusta. Lisäksi arvostamme erityisosaamista ikääntyneiden toimintakyvyn edistämisestä, fyysisestä kuntoutuksesta ja luovien sekä virikkeellisten työskentelytapojen käytöstä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Tervetuloa joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot