Palveluohjaaja Joensuuhun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme joustavaa ja organisointitaitoista SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Joensuuhun


Työtehtävässäsi vastaat tiimisi työntekijöiden ohjaamisesta sekä opastamisesta, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, teet työvuorosuunnittelua, hoidat asiakassuhteita, huolehdit materiaalitilauksista ja sijaistat tarvittaessa esimiestä. Osan työajasta olet myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työaika on pääasiassa arkisin klo 6 – 14, satunnaiset ilta, - viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja motivoitunut työskentelyote. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteiden ratkomisesta. Olet innostava ja omalla esimerkilläsi tuot tiimisi jäsenistä esille parhaat puolet. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Omaat perus ATK - taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Vastaat työssäsi erilaisista kohteista Joensuun alueella joten edellytämme B – ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivomme valitulta henkilöltä työkokemusta puhdistuspalvelualalta sekä perussiivouksien ja eri siivousmenetelmien tuntemusta. Puhdistuspalvelualan koulutus on välttämätön. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.5.2021. 


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot