Palveluohjaaja Jatsi Oy, Järvenpää
Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Haemme asiakkaallemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle PALVELUOHJAAJAA päiväkotialueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluohjaajan tehtävässä vastaat toiminnan suunnittelusta ja organisoinnista yhdessä palveluesimiehen kanssa. Työpäivääsi voi kuulua myös tavarantilauksista huolehtimista, työntekijöiden ohjeistusta, työkohteissa sijaistamista, laskujen tarkistusta tai asiakasyhteistyötä. Alueellesi kuuluu 18 päiväkotikohdetta, joissa tehtävänäsi on huolehtia ateria- sekä siivousyhteistyöstä. Vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta erilaisissa päiväkotikohteissa kustannustietoisesti ja asiakasta kuunnellen. Olet mukana myös toiminnan jatkuvassa kehittämisessä.

Edellytämme tehtävässä ateria- ja/tai siivouspuolen ammattitutkintoa sekä usemman vuoden käytännön kokemusta ateria- ja siivouspalveluista, ajokorttia sekä hygieniapassia. Aikaisempi kokemus vastuutehtävistä katsotaan eduksi.

Olet etsimämme tekijä iloiseen tiimiimme jos koet olevasi luotettava, järjestelmällinen ja joustava tiimitekijä, joka haluaa ottaa vastuuta työssään. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää organisointikykyä.

Työaika on ma-pe klo 7-16 välisenä aikana 38,25h/vko ja työ alkaa viimeistään toukokuussa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia vasta hakuajan jälkeen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot