Palveluohjaaja Jatsi Oy, Järvenpää
Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Haemme asiakkaallemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle PALVELUOHJAAJAA päiväkotialueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluohjaajan tehtävässä toimit Järvenpään päiväkotien ateria- ja siivouspalvelujen työntekijöiden ohjaajana, pääpainon ollessa siivouksessa ja sen ohjaamisessa. Työpäivääsi kuuluu työntekijöiden ohjeistusta, työkohteissa sijaistamista, tavarantilauksista huolehtimista, laskujen tarkistusta sekä asiakasyhteistyötä. Avustat myös palveluesimiestä toiminnan suunnittelussa ja organisoinnissa.

Alueelle kuuluu 18 päiväkotikohdetta, joissa ateria- ja siivouspalvelujen tiimi vastaa alueen yhteistyöstä. Vastaat omalta osaltasi luvatun palvelusisällön toteutumisesta erilaisissa päiväkotikohteissa kustannustietoisesti ja asiakasta kuunnellen. Olet mukana myös toiminnan jatkuvassa kehittämisessä.

Edellytämme tehtävässä joko siivous- tai ateriapuolen ammattitutkintoa sekä usemman vuoden käytännön kokemusta sekä siivous- että ateriapalveluista, ajokorttia sekä hygieniapassia.

Olet etsimämme tekijä iloiseen tiimiimme jos koet olevasi luotettava, järjestelmällinen ja joustava tiimitekijä, joka haluaa ottaa vastuuta työssään. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää organisointikykyä.

Työaika on ma-pe klo 7-16 välisenä aikana 38,25h/vko ja työ alkaa viimeistään toukokuussa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan pikaisesti omasi tulemaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot