Palveluohjaaja, Itä-Vantaan asiakasohjausyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut,
Itä-Vantaan asiakasohjausyksikkö

Talvikkitie 37, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Etsitkö uusia haasteita? Tule työskentelemään energiseen ja yhteisölliseen tiimiimme ikääntyneiden Asiakasohjausyksikköön! Meillä pääset vaikuttamaan iäkkäiden hyvinvointiin. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työnkuvan.

Palveluohjaaja tekee laaja-alaisia palvelutarpeen arviointeja, suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan palvelukokonaisuutta yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä ja häntä tukevien tahojen kanssa. Palveluohjaaja neuvoo ja ohjaa asiakkaita sekä heidän lähipiiriään ja valmistelee palvelukokonaisuuden viranomaispäätöksiä.

Palveluohjaaja tukee ikääntyneiden, omaishoitajien sekä muistiperheiden hyvinvointia ja varmistaa palvelukokonaisuuden sujuvuuden

Työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta emme työskentele yksin - tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista. Meillä työskentelee palveluohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, erityissosiaaliohjaajia, asumisohjaajia ja toimistotyöntekijöitä.

Tarjoamme tiimin tuen työhösi ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Meillä on myös mahdollisuus etätyöskentelyyn. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Tikkurilassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Pääset myös perehtymään ja käyttämään uutta Apotti asiakastietojärjestelmää. Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen laadukasta koulutusta ja työsuhde-etuja kuten matkaseteliedun.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta vanhustyöstä, valmiutta perehtyä laajoihin asiakokonaisuuksiin sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.

Tervetuloa meille töihin! 

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi: Gerontologisen osaamisen sekä ruotsin kielen taidon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2608,16 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min/viikko, päivätyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Anne Syrjä
040-866 9810  
anne.syrja@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 9-14.30

Lännen Asiakasohjausyksikön esimies
Sirkku Salminen
043 -8256376   sirkku.salminen@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 9-14.30

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393885
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa