(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja iltavuoroon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Etsitkö itsenäistä, liikkuvaa sisätyötä? Haluatko edetä urallasi siivoojasta kohti esimiestehtäviä? Tämä on sinun tilaisuutesi, sillä haemme

 

SIIVOUSTYÖN ILTAPALVELUOHJAAJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Jyväskylään vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi yhdessä palveluesimiehen kanssa. Tehtävänäsi on taata asiakkaillemme laadukasta ja korkeatasoista siivouspalvelua sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti.

 

Sinulla on ajokortti, puhut suomea ja keskustelet sujuvasti englanniksi. Olet organisointikykyinen iloinen ja reipas tyyppi. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä otetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Aiempi siivoustyön kokemus tai alan koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme työntekijältä joustavuutta, itseohjautuvuutta ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Työaika alkaa kello 14 maanantaista perjantaihin. Päivässä työtunteja on 7,5 h eli 37,5 h/viikossa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Palveluohjaajan töistä on mahdollista edetä myöhemmin esimerkiksi palveluesimiehen tehtäviin.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

 

Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi