(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja iltatyöhön
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haluatko päästä kehittämään itseasi ja samalla riemastutaa työlläsi toimitilojen käyttäjiä? Mahtavaa, sillä etsimme Pääkaupunkiseudulle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen reipasotteista 

 

PALVELUOHJAAJAA

 

Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä ja toisinaan myös vasempana kätenä. Organisoit siivoojat päivittäin niin, että kaikissa vastuullasi olevissa asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Työkohteisiisi kuuluvat eri hoiva- ja toimistokohteet. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa, eli osaat pitää pään kylmänä muuttuvissa tilanteissa. Perehdytät ja opasta uusia tiimiläisiäsi sekä suomeksi että englanniksi. Aina et kuitenkaan selviä puhumalla, vaan tarvittaessa tartut myös itse reippaasti mopin varteen.

 

Työajat tässä tehtävässä sijoittuvat liukuvasti kello 14-22 tai 15-23 välille. 

 

Tarjoamme sinulle ison talon huikeat henkilöstöedut kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon. Tämän lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Maksamme työstä kiinteistöpalvelualojen TES:n palkkaluokka 5 mukaisen palkkauksen sekä ohjaajan työhön kuuluvat lisät ja iltalisät. Ennen kaikkea pääset tekemään merkityksellistä työtä kiertotalouden parissa hyvien tyyppien kanssa!

 

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta. Alan tutkinto on puhdasta plussaa, mutta sekin on mahdollista suorittaa työn ohessa. Persoonana olet helposti lähestyttävä, itseohjautuva ja luotettava. Mukaansatempaavan innostuksen siivittämänä kannustat myös muita huippusuorituksiin. B-ajokortti (manuaalivaihteet) on tässä työssä välttämätön.

 

Perehdytämme sinut sinut hyvin tehtävään ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä esimerkiski esimieskoulutuksella työn ohessa. Pidämme tietenkin huolta myös siitä, että työvälineesi ja henkilösuojasi ovat asianmukaiset, nykyaikaiset ja laadukkaat.

 

H-A-E  N-Y-T paikkaa viipymättä tätä paikkaa, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaisia hakemuksia emme ota vastaan sähköpostilla!

Jos urapolun rakentaminen kiinnostaa, voi vilkaista inspiroivan uratarinan meidän ihanasta Katarzynasta https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi