(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, iltatyö
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Haemme nyt 

palveluohjaajaa


Palveluohjaajana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. 

Etsimme työhön osallistuvaa palveluohjaajaa ilta-alueelle. Työ sisältää ohjaajan töitä, palveluesimiehen sijaistamista ja ylläpito- ja perussiivoustöitä. Työtä on 37,5 h/vko, alkaen pääsääntöisesti noin klo 16.00. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta tai pitkää työkokemusta. Työntekijän tulee kyetä kommunikoimaan suomen kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12.00 – 16.00 palveluesimies Sarianna Enola puh. 029 029 3206.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2021.