(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja iltatöihin
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen kokoaikatyöhön Espoon ja Kirkkonummen alueelle iltapalveluohjaajaa!

Tehtävänäsi on vastata siivous- ja tukipalveluiden sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi yhdessä palveluesimiehen kanssa. Olet vastuussa laadukkaasta siivoustyön jäljestä, työntekijöiden työvuorojen organisoimisesta sekä sujuvasta asiakaspalvelusta. 

Etsimältämme palveluohjaajalta löytyy reipas periksiantamaton persoona sekä pilkettä silmäkulmasta. Lisäksi sinulta pitäisi löytyä B-ajokortti taskusta, oma auto on eduksi. Toivomme myös, että sinulta löytyisi aikaisempaa siivoustyökokemusta ja mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, on se eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vaihtelevassa ympäristössä, jossa ei ole kahta samanlaista päivää! Pääset haastamaan itseäsi sekä kehittymään kiinteistöalan ammattilaiseksi. Asiakkaamme perehdyttää sinut tehtäviin sekä tarjoaa mahdollisuuksien mukaan uusia urapolkuja tulevaisuutta ajatellen. Palkkaus riippuu työkokemuksestasi alkaen Kiinteistöpalvelualan TES palkkaluokka 4. Päivittäinen työaika alkaa klo 14-15, arkisin 7,5h/pv.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän avulla.

Onnea hakuun!