(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, iltasiivous
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Oletko jo siivousalalla kokenut ja etsit itsellesi uusia haasteita?

Etsimme iltatiiminvetäjäksi peruspesutaitoista siivouksen palveluohjaajaa Helsingin Vallilaan.

Työaika on 7,5h/pv, 5pv/vko ja työaika sijoittuu iltaan arkisin.

Työtehtäviisi kuuluu tiimiläistesi tukeminen, asiakkaan tarpeisiin välittömästi vastaaminen ja tilojen asiantuntijana toimiminen muun työnjohdon ollessa ansaitulla iltavapaalla. Tehtävä edellyttää itseohjautuvuutta sekä kykyä kohdata ihmisiä, niin asiakkaita kuin omaa henkilökuntaa, monenlaisissa tilanteissa. Edellytämme että olet jo siivousalalla kokenut tekijä, tunnet työtavat ja materiaalit - mutta perehdytämme toki sinut kohteen toimintamalleihin. Arvostamme alan koulutuksia, kerrothan niistä lisää hakemuksessasi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen oikeasti!

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.