(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja iltaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Hei siivousalan osaajat! Etsimme nyt tiimiimme sopivaa 

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Vantaan, Keravan ja Porvoon alueille. Tässä tehtävässä toimit esimiehesi oikeana kätenä organisoiden siivoojat töihinsä päivittäin, auttaen ongelmatilanteissa sekä vastaten asiakastyytyväisyydestä esimiehen tukena. Käytännössä siis perehdytät, opastat ja neuvot, eli olet työntekijöiden ja asiakkaidemme kävelevä tietopankki. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti ilta-aikaan. Työvuoro alkaa klo 12-14 välillä. Satunnaisesti voi olla myös yö- ja aamuvuoroja. Kyseessä on kokoaikainen työsuhde eli viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

Etsimme tehtävään organisointikykyistä henkilöä, jolta löytyy jo aikaisempaa siivouskokemusta. Siivousalan koulutus katsotaan eduksesi. Koulutus on mahdollista hankkia myös meidän kauttamme! Aiempi kokemus erilaisten siivouskoneiden käytöstä on myös iso plussa, mutta kokemusta tärkeämpää on se, että olet halukas oppimaan niiden käytön. Sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden tarpeet ja haluat kehittää niihin ratkaisuja, jotka kehittävät niin asiakkaan kuin L&T:n toimintaa. Tehtävän hoitamiseksi tarvitset B-ajokortin, jotta pääset liikkumaan eri kohteiden välillä. Lisäksi edellytämme riittävää suomen ja englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle mukavasti haasteita ja vauhdikkaan sekä vaihtelevan työnkuvan. Huolehdimme myös, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen myötä. Näiden lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu mm.  tavallista laajempi työterveyshuolto ja sitä täydentävä sairauskassa. Suurena, 8 500 henkeä työllistävänä yrityksenä meillä on n. 400 erilaista tehtävänimikettä, joten kovalla motivaatiolla sekä halulla menestyä kanssamme voit luoda urapolun meillä!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.