Palveluohjaaja Iisalmelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haetko uusia haasteita siivoustyön parista? Saatamme etsiä juuri sinua!


Haemme nyt organisointikykyistä ja omatoimista SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA tiimiimme IISALMELLE!


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Palveluohjaajana vastaat tiimisi työntekijöiden ohjaamisesta sekä opastamisesta, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, teet työvuorosuunnittelua sekä hoidat aktiivisesti asiakassuhteita. Osan työajasta olet myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työaika on pääasiassa arkisin klo 6:00-16:00 välillä, mutta odotamme sinulta joustavuutta, sillä tarpeen mukaan työtä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen. Työtä tehdään eri kohteissa Iisalmella sekä muilla lähialueilla, joten edellytämme tehtävässä B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuuden luemme eduksi ja huomioimme sen kilometrikorvauksin.


Etsimme tehtävään asiakaslähtöistä ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua tekijää! Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että omaat aiempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutuksen katsomme eduksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla, sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa ja pidät haasteiden ratkomisesta. Hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Olet innostava ja omalla esimerkilläsi tuot tiimisi jäsenistä esille parhaat puolet.  Palveluohjaajana työskentelet useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen sekä vähintään kohtalaista englannin kielen taitoa. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Meillä pääset työskentelemään vastuullisessa ja turvallisessa ympäristössä. Panostamme hyvinvointiisi ja painotamme päivittäisessä työskentelyssämme työturvallisuutta. ISS Palveluilla saat myös mahdollisuuden kehittyä urallasi. Tarjoamme monipuolisia urapolkumahdollisuuksia kansainvälisessä yrityksessä. Voit lukea lisää kehitysmahdollisuuksista täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/kouluttautumalla-kohti-omia-uratavoitteita.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille itsestäsi ja hae mukaan innokkaaseen tiimimme! Hakuaika päättyy 20.9.2021. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse, muihin sähköpostitse viimeistään hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot