(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme

PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen työhön Hyvinkään alueelle. Työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä, tarvittaessa siivoat myös itse. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat vauhdilla. Tehtäviisi kuuluu myös palkan tallennuksia ja siivoustarvikkeiden tilauksia sekä asiakaskäyntejä.  Kyseessä on kokoaikainen työ (37,5h/vko), johon sisältyy joustavasti aamu- ja iltavuoroja ja toivomme sinun olevan tarpeen tullen valmis myös viikonloppuvuoroihin.

Odotamme sinulta siivousalan tutkintoa (esim. laitoshuoltaja) tai työkokemuksen kerryttämää osaamista, jotta pystyt neuvomaan ja perehdyttämään siivoustyöhön. Persoonana olet helposti lähestyttävä, kärsivällinen, luotettava ja joustava, sillä työpäivät eivät taatusti ole samanlaisia vaan vaihtelevia ja välillä hektisiä. Ajokortti on välttämätön työn suorittamiselle, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja lisäksi pitää pystyä kommunikoimaan englanniksi.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esim. työtä helpottavat mobiilisovellukset.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laadithan hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi