(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja hotellikohteisiin Turkuun
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Haemme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä
PALVELUOHJAAJAA Turkuun.

Tehtävä on vakituinen. Töitä tehdään viikon jokaisena päivänä työvuorolistan mukaisesti.
Työkohteet sijaitsevat aivan Turun ydinkeskustassa, joten et tarvitse autoa työssäsi.

Työssäsi toimit osana tiimiä, joten odotamme hakijalta hyviä ryhmätyötaitoja. Siivoustyön lisäksi työhön kuuluu laatukiertoja, sijaisjärjestelyjä, työvuorosuunnittelua sekä toimistotöitä. Hakijoilta toivomme myös huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olethan luotettava, aikaansaava, yhteistyökykyinen ja joustava, sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Johdat toimintaa omalla esimerkilläsi, joten odotamme sinulta rohkeutta tarttua toimeen, ja valmiutta sitoutua ajoittain hyvinkin hektiseen työympäristöön. Teemme paljon yhteistyötä hotellin henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, joten toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Työssäsi pääset osaksi ammattitaitoista ja kannustavaa työyhteisöä. Monipuolisen työn lisäksi saat mukavat työkaverit ja innostavan esimiehen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hannele Ryhänen, hannele.ryhanen(a)sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.