(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme

PALVELUOHJAAJAA
vakituiseen kokoaikatyöhön Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Työ on pääsääntöisesti työntekijöiden opastusta ja ohjaamista mutta tarvittaessa lomitat vastuu alueesi siivous kohteita. Töitä on pääosin arki-iltaisin, mutta tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan! Pidät siitä, että työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia ja pääset nopeallakin tahdilla etenemään urallasi esimerkiksi esimiestehtäviin. Tässä työssä lisäksi sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa.  Puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi mutta eniten kuitenkin arvostamme huippu persoonaasi, tiimitaitojasi ja haluasi oppia. Lisäksi toivomme ripauksen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä vaaditaan B ajokorttia koska tulet ajamaan työautolla eri kohteissa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esim. työtä helpottavat mobiilisovellukset.

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi