(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Nautitko työstä, jossa sinulla on valmius kehittää taitojasi sekä näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos tulet helposti toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja olet valmis tiiviiseen yhteistyöhön esimiehesi kanssa.


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä PALVELUOHJAAJA Helsinkiin kansainvälisen finanssialan yrityksen pääkonttorikohteisiin Pasilassa ja kantakaupungissa.

Tiiminvetäjänä vastaat monipalveluiden päivittäisestä sujumisesta ja laadusta postituksen, aulapalveluiden, siivoustyön ja toimistotilapalveluiden osalta. Operatiivisen työn lisäksi tehtäviisi kuuluvat esimiehen avustavat tehtävät kuten tavaratilaukset, sijaisjärjestelyistä huolehtiminen ja työntekijöiden opastus ja ohjaus. Huolehdit myös siivoojien perehdytyksestä ja työmenetelmien kehittämisestä. Osallistut lisäksi myös monipalvelutyön suunnitteluun ja laadunvalvontaan molemmissa kohteissa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työtä on arkisin 37,5h viikossa, painottuen pääsääntöisesti aamuvuoroon, tarvittaessa toivomme joustoa työajoissa. Työt alkavat mahdollisimman pian ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja paikan dynaamisessa tiimissä.

Toivomme kokemusta ylläpito- ja perussiivouksesta pääkonttorikohteesta tai hotellista ja aiempi kokemus tiiminvetäjän tai palveluohjaajan työstä katsotaan eduksesi. Tehtävässä tarvitset ajantasaisia IT-taitoja, sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, ajokortti lasketaan eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, paineensietokykyä sekä itsenäistä työskentelyotetta ja ennen kaikkea oikeanlaista palveluasennetta.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua alan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.4.2018 ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taru Sinkkonen puh. 050- 3434 836.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -