(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Helsinkiin viikonloppuvuoroon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Ottaisitko mielelläsi vähän enemmän liksaa kuin tavallisesta siivoustyöstä saa?

   

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA  

   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen HELSINKIIN. Palveluohjaajana olet tiimin esimiehen oikea käsi: perehdytät ja toimit esimerkkinä päivittäisessä työssä, opastat ja neuvot eli olet kävelevä tietopankki. Puhut sujuvaa suomea ja keskustelutason englantia organisoidessasi päivittäin siivoojia alueen töihin. Suurin osa työtäsi on järjestelyä ja ohjausta, mutta ajoittain pääset itsekin mopin varteen ylläpitämään hyvää peruskuntoasi. Liikut kohteiden välillä autolla ja työaikasi ovat la ja su klo 6-12. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 4 palkkaluokan mukainen, jos ja kun sinulla on jo hyvin kokemusta siivoustöistä.

  

Etsimme tehtävään järjestelytaitoista tyyppiä, jolla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus on ehdottomasti plussaa. Tärkein ominaisuus työssä suoriutumisen kannalta on kuitenkin halu oppia uutta ja positiivinen asennetta työntekoa kohtaan! Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava ja sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet. Pystyt nopeaan reagointiin ja hallitset tarvittaessa monta asiaa kerralla. Joustavuus onkin tässä työssä tarpeen, sillä työpäivät eivät taatusti ole samanlaisia! Ajokortti on välttämätön työn suorittamiselle, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Yksi kohteista on turvallisuusselvitettävä, eli rikosrekisterin on oltava puhdas.

  

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Tässä työssä et jämähdä paikallesi, vaan pääset liikkumaan ja vaihtamaan maisemaa! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja - katso esimerkiksi Katarzynan tarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.  

  

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 21.4.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.