(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Helsinki-Vantaan lentokentälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja työtä pelkäämätöntä PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Helsinki-Vantaan lentokentälle

ISS Palveluiden palveluorganisaatio huolehtii terminaalin ja ulkoalueiden puhtaanapidosta. Luomme omalla toiminnallamme viihtyvyyttä ja sujuvaa matkustajakokemusta osana omaa päivittäistä toimintaamme. Tässä työssä päivittäisiin tehtäviisi kuuluu esimiehen apuna toimiminen, siivoustiimien perehdyttäminen ja  johtaminen oikeaan suuntaan sekä ISS:n arvojen mukaisten palveluratkaisujen luominen asiakkaallemme. Pääset tiimisi kanssa kehittämään ja tarjoamaan unohtamattomia palvelukokemuksia käytännön työn kautta koko matkustajapolun varrelle. Työvuorot vaihtelevat päivä- ilta kuin yövuoroihin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme hakijoilta positiivista asennetta ja motivoituneisuutta toteuttaa luvattua arvolupausta asiakkaalle. Arvostamme halua kehittää itseään ja kykyä työskennellä luontevasti useiden erilaisten ihmisten kanssa. Alan tuntemus ja kokemus ovat eduksesi, mutta edellytämme enemmän avointa asennetta sekä halua kehittyä puhtaanapitoalan  ammattilaiseksi. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat tarpeellisia, jotta pystyt keskustelemaan sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Viihdyt tehtävässä varmasti, jos tartut tunnollisesti uusin työhaasteisiin ja viihdyt vaihtuvassa ja vauhdikkaassa ympäristössä.

ISS:llä saat ison yrityksen tuen ja varmuuden. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu ISS palveluihin työnantajana lisää tästä linkistä.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 8.12.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten toimi nopeasti.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -