(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Helsinki-Vantaan lentokentälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


 Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä PALVELUOHJAAJA siivouspalvelujen tiimiimme Helsinki-Vantaan lentokentälle.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä työssä päivittäisiin tehtäviisi kuuluu esimiehen avustaminen hallinnollisissa töissä, tiimien ohjaaminen sekä ISS:n arvojen mukaisten palveluratkaisujen luominen asiakkaillemme. Pääset tiimisi kanssa kehittämään ja tarjoamaan unohtamattomia palvelukokemuksia eri sidosryhmille käytännön työn kautta. Työvuorot vaihtelevat päivä- ilta kuin yövuoroihin aina työn ja työkohteen mukaisesti. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme hakijoilta positiivista asennetta, joustavuutta työajoissa, B-ajokorttia, halua kehittää itseään ja kykyä työskennellä luontevasti useiden erilaisten sidosryhmien kanssa. Siivoustyön tuntemus ja kokemus ovat eduksesi, mutta edellytämme enemmän avointa asennetta sekä halua kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat tarpeellisia, jotta pystyt keskustelemaan sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Viihdyt tehtävässä varmasti, jos tartut tunnollisesti uusin työhaasteisiin ja viihdyt vaihtuvassa ja vauhdikkaassa ympäristössä.


ISS:llä saat ison yrityksen tuen ja varmuuden. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tutustu ISS palveluihin työnantajana lisää tästä linkistä.


Tartu mahdollisuuteen ja liity joukkoomme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa iss.fi. Hakuaika päättyy 30.6.2018 Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.