(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Espoonlahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Onko haaveissa päästä kehittämään omaa osaamista tai päästä käsiksi lähiesimiestyöhön? Et kuitenkaan nauti koneen äärellä istumisesta koko päivää? Oletko aina halunnut tehdä työtä, jossa oman työn tulosta pääse seuraamaan? Tässä se on: etsimme nimittäin 

 

KOHDEVASTAAVAA ESPOONLAHTEEN

 

Kohteesi on yksi uimahallikohde, jossa korkea hygieniataso on tärkeä prioriteetti. Työajat painottuvat iltatyöhön. Töitä tehdään 37,h/vko niin arkena, kuin viikonloppuisinkin; n. 3 pv/arkena ja 2pv/viikonloppuna. Työajat sijoittuvat. klo 11-22 väliseen aikaan. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 4: n mukainen eli n. 1893€/kk + mahdolliset lisät.. Tehtävä sijoittuu bonusohjelman sisältävän sopimuksen alaisuuteen, eli hyvällä laadulla on mahdollista saavuttaa vieläpä lisätienestejä. Sopimus solmitaan alkuun määräaikaisena sopimuksena, mutta Isona talona meillä on paljon työmahdollisuuksia tarjolla.

 

Tehtäviisii kuuluu muun muassa siivoustehtävät, laadun varmistaminen kohteessasi, uusien tiimiläistesi perehdyttäminen ja tehtävien organisointi. Yksi työsi parhaista puolista on oman työn tulosten selkeä näkeminen, merkityksellinen työ ja jokapäiväinen kontakti mahtaviin työkavereihin. Tukesi on äärimmäisen tärkeää tiimiläisillesi, joten olethan myös auttavainen ja helpostilähestyttävä persoonaltasi. 

 

Odotamme sinulta näyttöä siitä, että olet jo vahva siivousammattilainen. Vähintään vuoden työkokemus tai toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan koulutus ovat tästä hyviä merkkejä, mutta vakuuta sinä meidät, kerro meille mistä osaamisesi on peräisin! Pukuhuoneissa työskennellessäsi tulet myös varmasti toisinaan näkemään alastomia ihmisiä, eli rempseä ja rautahermoinen työasenne samoin kuin kunnioitus asiakkaiden yksityisyyttä kohtaan ovat työssäsi tarpeen. Esimiehesi kanssa kommunikoidessasi tarvitset hyvää suomen- tai englannin kielen taitoa. Arvostaisimme, jos sinulla olisi allaspätevyys, mutta voimme myös kouluttaa sinut siihen.

 

Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan kohti esimiesuraa palvelualalla, idearikkaassa ja tulevaisuuteen suuntautuvassa kiertotalousfirmassa. Tuemme erittäin mielellämme sinun osaamisesi kehittämistä siihen suuntaan, mihin haluatkaan pyrkiä. Tarjoamme sinulle tulevaisuudessa mm. mahdollisuuden suorittaa lähiesimiestyön ammattitutkinnon töidesi ohella ja muutenkin kouluttautu säännöllisesti talon tarjonnan mukaan. Työntekijöidemme käytössä on sairauskassa, eli työterveyshuoltomme ei ole mitään perushuttua, vaan paljon kattavampi. Tämän lisäksi saat käyttöösi kuntosalietuja ja jäsenyyden henkilökuntakerhoon, jossa pääset käsiksi kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin. 

 

Kuulostaako hyvältä? Älä aikaile vaan jätä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Tutustu meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat - veikkaamme että olemme paljon enemmän kuin osaat kuvitellakaan. Voit myös lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.