(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, Espoon keskuksen alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Palveluohjaaja vastaa käytännössä päivittäisen siivous- ja käyttäjäpalvelutuotannon toteuttamisesta ja laadunvalvonnasta.

Palveluohjaaja vastaa vahtimestareiden ja laitoshuoltajien perehdyttämisestä ja opastamisesta sekä siitä että työmenetelmät ja -järjestelyt kohteissa ovat tarkoituksenmukaiset ja vastaavat työmäärämitoituksia. Palveluohjaaja vastaa osaltaan siitä, että toiminta on taloudellisesti tuloksellista ja asiakasystävällistä. Palveluohjaaja pitää yhteyttä asiakkaisiin ja tiedottaa työjärjestelyissä tapahtuvista muutoksista.


Työpaikan nimi:
Tilapalvelut- liikelaitos/Palvelutuotanto, Espoon keskuksen alue


Työaika:
36 h 45 min /vko


Sopimusala:

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva opisto- tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme vankkaa kokemusta eri tyyppisten kiinteistöjen siivouksesta sekä siivousalan esimiestyöstä. Työ vaatii hyvää organisointi kykyä, ongelmaratkaisutaitoja, asiakaspalveluosaamista, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä vaatii hyvää suomen kielen taitoa.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa