(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Erikoissiivoustiimiin / Supervisor for Special cleaning team
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Palveluohjaaja

Tehtävässäsi toimit palvelupäällikön apuna päivittäisessä työnjohdossa, perehdytyksessä sekä laadunvalvonnassa.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Organisoit ja ratkaiset ongelmia mielelläsi kiireenkin keskellä. Aikaisempi siivousalan kokemus on välttämätön, koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Kommunikoit vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi, muusta kielitaidosta plussaa. Ajokortti on tässä tehtävässä edellytys.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Nina Scholin puh. 0400 960 495.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. 

Cleaning Supervisor

In your task, you will be assisted by a service manager in day-to-day management, orientation, and quality control.

You are service-minded and your way of working is quick and confident. You are happy to organize and solve problems in the middle of a hurry.

Previous cleaning experience is essential, education is considered an advantage, but we also have the opportunity to train alongside the job.

Communicate effortlessly both in Finnish and English. A driving license is a prerequisite for this task.

We offer interesting work with good employee benefits. We operate nationwide in 30 different locations and employ over 3,000 professionals. In addition to cleaning, we offer property maintenance, user and industrial services to companies and public sector customers. In addition, our service portfolio also includes technical property services and energy saving services. Join our energetic team and get us to work today!

For more information on this task, contact Nina Scholin, Service Manager on weekdays, tel. +358 400 960 495.

Apply the job by sending your application via the link below.