(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019ELINTARVIKETEOLLISUUDEN SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJA, tule osaksi reipasta ja yhteen hiileen puhaltavaa porukkaamme!Työntekijämme ovat motivoituneita ja ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita, jotka työskentelevät eri elintarviketeollisuuden asiakaskohteissamme pääkaupunkiseudulla. Ennakointi ja joustavuus on vahva osa päivittäistä tekemistämme. Työntekijöillä on tukenaan tiimin esimiehen oikeana kätenä toimiva palveluohjaaja, joka vastaa yhdessä esimiehen kanssa asiakasyhteistyöstä, laadunvalvonnasta asiakaskohteissa, työn organisoinnista sekä työntekijöiden ohjauksesta.Tehtävä on kokoaikainen, työajat vaihtelevia ja pääaiassa ilta- ja yöaikaan tehtäviä. Toivomme sinulta joustavuutta työajoissa – vastavuoroisesti me joustamme ja kuuntelemme toiveitasi työaikojen suhteen. 


Tässä tehtävässä elintarviketeollisuuden tuntemuksesta sekä siivousalan työkokemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä meille on löytää tiimiimme sopiva henkilö – perehdytämme sinut tehtävään täysin. Toivomme, että sinulla on oma-aloitteinen työote sekä erinomaiset sosiaaliset taidot ja paineensietokyky. Työtä tehdään useassa asiakaskohteessa, ja siksi B-ajokortti on välttämätön. Koska pääset työskentelemään usean eri sidosryhmän kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Lisäksi sinulle on tärkeää toimia työssäsi turvallisesti – olet esimerkilläsi mukana luomassa turvallista työympäristöä, jotta jokainen työntekijä pääsee työpäivän jälkeen terveenä kotiin.  

Tarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on palveluohjaajan tehtävässä 14,03 € tunnilta + työaikalisät. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Kiinnostuitko? Älä epäroi vaan täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 15.9.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -